CONTACTAR

- Direcció: Avenida del Parque, 18-20 - 08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona)

- TELÈFON: 93 375 42 53

- FAX: 93 471 08 37

- E-MAIL Gerencia - Fernando Coronado: fernando.coronado@cemcornella.es

- E-MAIL Administració - Montserrat Quitllet: mpicascornella@yahoo.es

- E-MAIL Recepció: cornellatrauma@yahoo.es

- Horari de Atenció al Públic: De 9h-13h y de 16h-20h de dilluns a divendres

- Per concertar visita amb un dels nostres especialistes trucar al telèfon adalt indicat.

URGENCIES:

- Dilluns a Divendres: De 9h-13h

- Dimecres i Dijous: De 16h-20h

Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD)

El CENTRE DE TRAUMATOLOGIA I REHABILITACIO CORNELLA SLP, informa als usuaris de la present pàgina web que respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privadesa dels usuaris i el secret i seguretat de les dades personals, adoptant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal us, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos a que esten exposats.

El CENTRE DE TRAUMATOLOGIA I REHABILITACIO CORNELLA SLP, tractarà les dades de conformitat amb els principis de qualitat exigits per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades (LOPD), de forma confidencial i amb les mesures de seguretat exigides pel Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel que s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Les dades de caràcter personal que es facilitin a la pàgina web, quedaran registrades en un fitxer titularitat del Centre de Traumatologia i Rehabilitació Cornellà SLP, degudament declarat i inscrit al Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat d'atendre les sol·licituds i consultes dels usuaris.

Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l'establert en l'article 6 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, consent de forma inequívoca el tractament de les seves dades per a la finalitat indicada a l'apartat anterior.

En qualsevol moment l'usuari podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i, si escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit, amb indicació de les seves dades, a fernando.coronado@cemcornella.es.

L'acceptació d'aquesta Política de Privadesa suposarà el consentiment de l'usuari per a la incorporació de les seves dades al fitxer i tractament a dalt indicats.

Si té qualsevol dubte o comentari sobre la forma en que el CENTRE DE TRAUMATOLOGIA I REHABILITACIO CORNELLA SLP utilitza les dades dels seus usuaris, escrigui'ns a fernando.coronado@cemcornella.es


Copyright © 2017. All Rights Reserved. Centre de Traumatologia i Rehabilitació, S.L.P. - CIF B58127044