EL CENTRE

El Centre Mèdic Cornellà, té com a objectiu la prestació de serveis socials dins del sector sanitari privat, bé a través de les diferents Companyies d'Assegurances existents, o per compte propi. També atenem al sector públic i, en concret als Funcionaris de l'Estat, a través de les diferents Companyies d'Assegurances que gestionen la seva cobertura d'Assistència Sanitària.

La nostra consolidació en el sector és notòria, després de 30 anys de serveis, comptant amb un equip humà altament qualificat i en constant formació i posada al dia, en els avanços terapèutics i tecnològics.

Instal.lacions àmplies i de tecnologia avançada, amb el propòsit de proporcionar-li la màxima qualitat assistencial.

Estem situats en el cor de la població de CORNELLA DE LLOBREGAT, amb garantia de transport públic suficients, (Renfe, Metre, Autobusos i Trambaix), i a CENT METRES d'un ampli Pàrquing Públic, al costat de l'estació de Renfe, la qual cosa fa molt factible la seva influència assistencial, tant a poblacions del Baix Llobregat, com de Barcelona.

El Centre disposa de tots els permisos i autoritzacions de la GENERALITAT DE CATALUNYA amb el Número de Registre E08026094, i el nostre horari d'atenció al públic és de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores, de Dilluns a Dijous. Divendres de 9 a 13 hores.


Copyright© 2020. All Rights Reserved. Centre de Traumatologia i Rehabilitació, S.L.P. - CIF B58127044